Team
GIFjes

Omdat social media een steeds prominentere rol in neemt biedt Voetbal in Flevoland vanaf augustus 2020 de mogelijkheid om gifjes op locatie te kunnen maken voor teams van voetbalverenigingen. Lees snel verder waarom ook jouw team deze gifjes beslist moet hebben!

 

De toegevoegde waarde van gifjes

Iedereen kent ze wel, de gifjes  die je op je verhaal er bij kunt plaatsen op alle sociale kanalen. Ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. GIF is de afkorting van graphics interchange format, een grafische bestandsindeling met pixels. GIF ondersteunt kleuren, verschillende resoluties, animatie en een transparante achtergrond. Steeds meer (internationale) clubs kiezen er voor om hun spelers op de sociale kanalen ook eigen gifjes te geven omdat het marketingwaarde heeft, maar vooral ook omdat ze erg leuk zijn! Ook in de amateurwereld komt men er langzaam achter dat dit toegevoegde waarde voor een vereniging, dan wel sponsor kan hebben. Dit zijn tot op heden dan wel de eerste teams van deze vereniging. Hier gaat Voetbal in Flevoland verandering in brengen!

Gifjes bij (jeugd)teams

Gifjes alleen haalbaar voor eerste elftallen? Welnee, dachten wij! Wat nou als wij deze gifjes ook bij (jeugd)elftallen gaan aanbieden? Hoe leuk is het als spelers hun eigen gifje hebben? Vooral leuk omdat ze hun eigen gifje kunnen plaatsen bij het gemaakte doelpunt of die vette actie die gemaakt is. Voor een sponsor is dit ook interessant omdat de zichtbaarheid van de merknaam hierdoor vergroot wordt. Bij het maken van gifjes voor een compleet team zal Voetbal in Flevoland (indien gewenst) een gif maken met sponsorlogo zodat deze ook benaderbaar is. Waarom kiezen we voor het maken van gifjes voor een compleet team en niet voor individuele gifjes? Het proces om gifjes te maken is erg kostbaar en tijdrovend. Hierdoor is het niet rendabel om dit voor een individu te doen. Voetbalvereniging asv Dronten is de allereerste vereniging in Nederland welke de gifjes gaat introduceren bij de jeugd. Voetbal in Flevoland is hier enorm trots op!

Kosten voor het maken van gifjes voor teams

Voor het ontwikkelen, creëren en online beschikbaar maken van gifjes vragen bedrijven vaak enorm hoge bedragen. Voetbal in Flevoland snapt dat verengingen dit geld vaak niet uitgeven aan sociale kanalen, hoe waardevol dit ook kan zijn. Dit zal dus vaak door een sponsor bekostigd moeten worden. Voetbal in Flevoland vraagt hier niet de hoofdprijs voor. Afhankelijk van het aantal spelers en gifjes dat u voor uw team wenst te maken kunnen wij een zeer aantrekkelijke aanbieding voor u maken. Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte op te vragen.